Pregateste-te de Sarbatori cu 5 filme “de sezon”, in premiera! - Cine cauta, gaseste.ro!
15926
post-template-default,single,single-post,postid-15926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pregateste-te de Sarbatori cu 5 filme “de sezon”, in premiera!

Suntem la inceput de noiembrie, dar asta nu inseamna ca nu iti poti face inca de pe-acum lista cu premierele acestui sezon, care sa te introduca in atmosfera Sarbatorilor de iarna. Stim cu totii ca cele mai vizionate filme in aceasta perioada sunt cele care se desfasoara de Craciun sau Anul Nou si care ne reamintesc, cumva, de magia acestor zile.

Asadar, daca ai vazut deja productii precum “Bad Santa”, “New Year’s Eve”, “Serendipity”, “Noel”, “Santa Paws”, “Miracle on 34th Street” sau “Home Alone”, e timpul sa descoperi ce ne-au mai pregatit producatorii pentru sezonul 2017-2018.

Daddy’s Home 2

De pe 10 noiembrie 2017 vei putea urmari in cinematografe Daddy’s Home 2, o comedie spumoasa in regia lui Sean Anders, care ii are in rolurile principale pe  Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell si John Cena. Tema e simpla, intrucatva clasica: supravietuirea copiilor deveniti adulti, odata ce parintii se gandesc sa le pregatesca niste Sarbatori de pomina. Daca si mai ales cum vor face fata provocarilor Brad si Dusty vezi in comedia ce va rula inca din acest week-end in Romania.

Olaf’s Frozen Adventure – Regatul de Gheata, Sarbatori cu Olaf

Iata o surpriza pentru cei mici, dar nu numai! Pe 24 noiembrie are loc premiera acestui scurt metraj animat, deja cu foarte multi fani peste tot in lume. Asadar, daca copiii tai ii cunosc si ii indragesc pe Elsa, Anna si Olaf e timpul sa rezervi biletele de film! De asta data, se pare ca Olaf va fi in centrul atentiei, pregatind niste aventuri spectaculoase, pe care nu trebuie sa le ratati nici voi!

A Bad Mom’s Christmas – Mame Bune si Nebune 2

Cand sunt scoase la iveala cele mai pregnante, dar si cele mai enervante rigori ale societatii? In timpul Sarbatorilor de iarna, desigur! Asadar, progatonistele din “Mame Bune si Nebune 2”, Kathryn Hahn, Kristen Bell si Mila Kunis, pornesc o adevarata revolta impotriva Craciunului si a felului in care este astazi sarbatorit. Bineinteles, cel mai greu le va fi cu propriile mame, insa pana la urma vor gasi ele solutii demne de aplicat, ba chiar unele amuzante si profunde, totodata. Daca ti se pare o poveste buna de urmarit in perioada asta, filmul ajunge in cinematografele din Romania in 24.11.2017.

Paddington 2

Aventurile ursuletului Paddington continua din 1 decembrie 2017 si in cinematografele din Romania. Daca nu mai stii unde ramasese povestea, iti amintim noi ca Paddington devenise un membru fericit al familiei Brown din Windsor Hardens. Tocmai de aceea, cadourile pentru Craciun sunt foarte importante, iar simpaticul ursulet incepe prin a cauta un cadou binemeritat pentru matusa Lucy. Gaseste intr-un anticariat o carte interesanta, se angajeaza in diverse activitati pentru a strange bani pentru a o cumpara, insa, ghinion, cartea este furata. De aici, te lasam sa descoperi singur cum are de gand Paddington si familia lui sa gaseasca si sa demaste hotul.

Santa Swap – Merry Christmas, Mr. Andersen!

Productia norvegiana are premiera in Romania in data de 1 decembrie 2017. Un film amuzant si cu o poveste buna, de sezon: Andersen este un tamplar “indragostit” de Craciun, care incearca in fiecare an sa le daruiasca celor dragi Sarbatori perfecte. Cu toate astea, in seara de Craciun toate ii ies pe dos, asta pana cand se intalneste chiar cu insusi Mos Craciun. Cei doi decid sa faca schimb de locuri si de aici pana la niste aventuri spumoase nu mai este decat un pas.

Si, pentru ca se tot aproape perioada Sarbatorilor de iarna, nu uita ca vei avea si o multime de evenimente de pregatit. Pentru ele, deleaga multe dintre sarcini si catre specialistii sau firmele gasite aici. Iti va fi mult mai usor, iar lucrurile vor iesi, cu siguranta mai bine!

Apoi, daca te inspira lunile astea, dar si productiile cinematografice pe care le-ai urmarit, ar fi o idee buna sa vezi care sunt cursurile din domeniul Artelor la care te poti inscrie. Bineinteles, asta dupa ce gasesti pe aceeasi platforma sigura si gratuita cei mai buni instructori sau cele mai bune centre in acest domeniu.

Pentru ca nici domeniul casnic nu va fi scutit de sarcini multe si dificile, colaboreaza cu un specialist in Curatenie sau Catering, asta pentru a mai bifa cateva sarcini din timp!

No Comments

Post A Comment