Scapa de dureri de cap! Angajeaza un contabil! - Cine cauta, gaseste.ro!
15452
post-template-default,single,single-post,postid-15452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Scapa de dureri de cap! Angajeaza un contabil!

Ti-ai transformat pasiunea in realitate si, iata, acum ai o afacere pe care vrei sa o cresti incet, dar sigur! Planuri, obiective, insa nu cumva ai uitat de un aspect? Acel aspect practic, ce tine de documentele si activitatea firmei tale, de exemplu!

Exact, ne referim tocmai la activitatea contabila pe care, stim, orice business man ar vrea sa o faca uitata! Ei bine, dupa ce trece perioada in care crezi ca tu le poti face pe toate (si te convingi, bineinteles, ca nu este asa), e cazul sa te gandesti serios la angajarea unui contabil!

De ce sa le faci pe toate singur, inclusiv acest aspect care, sa recunoastem, nu este pentru neprofesionisti sau nici macar pentru angajati nu tocmai pregatiti?

Pentru a-ti da cateva exemple, un contabil te poate ajuta la:

  • Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare
  • Intocmirea rapoartelor financiare
  • Elaborarea balantei de verificare lunara
  • Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli
  • Analiza rapoartelor contabile, intocmirea registrului jurnal, jurnalelor de TVA si cartea mare
  • Contabilitatea de gestiune
  • Intocmirea si depunerea bilantului, a declaratiilor privind taxele si impozitele
  • Alte activitati de acest tip.

In acest fel, scapi de durerile de cap atat de frecvente cand iti dai seama ca nu ies socotelile asa cum ar trebui si nu stii unde este greseala, economisesti timp si bani si iti poti creste afacerea nestingherit pentru ca acum te poti gandi la acele lucruri care iti fac placere si la care te pricepi.

Daca te-am convins, nu mai astepta! Intra pe Gaseste.ro, sectiunea Servicii pentru Firme – Contabilitate, spune-ne daca vrei o persoana fizica autorizata sau o firma in acest domeniu, bifeaza activitatile care te-ar interesa si treci la pasul urmator. E prima etapa din cele 5 care te vor aduce mai aproape de specialistul in contabilitate, perfect pentru tine.

Apoi, nu uita ca pe aceeasi platforma sigura, eficienta si rapida poti gasi alti specialisti, de care ai putea avea nevoie: Consultanta juridica, Consultanta resurse umane, Depanare si reparatii PC sau Servicii IT. 

No Comments

Post A Comment