Serviciile de croitorie - demodate sau din nou in tendinte? - Cine cauta, gaseste.ro!
15516
post-template-default,single,single-post,postid-15516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Serviciile de croitorie – demodate sau din nou in tendinte?

E drept, avem astazi atat de multe branduri, malluri si magazine, incat rareuri ne mai aducem aminte de varianta serviciilor de croitorie. E mai comod si mai rapid sa alegi o haina gata facuta decat sa apelezi la un croitor.  Conceptia asta, insa, incepe sa fie inlocuita cu un nou trend care, de fapt, revine in forta dupa mai multi ani.

Daca de ceva timp te gandesti si tu ca ti-ar prinde bine un croitor personal, din zona ta, iata mai jos de ce sa iei in considerare varianta asta:

  • Haine personalizate si tinuta originala

Tu (impreuna cu croitorul, prietenele si specialistii din revistele de moda) vei concepe acele haine. Asadar, nu exista riscul sa mai vezi pe altcineva cu acelasi model, iar cei din jur iti vor aprecia gusturile in fashion. Astfel, iti poti lasa libera imaginatia. Daca esti talentata in acest domeniu, e clar ca va iesi ceva cu adevarat spectaculos. Bineinteles, asta daca vei gasi si croitorul iscusit si compatibil cu tine.

  • Alegerea materialelor, texturilor, culorilor iti revine tot tie!

Stiai ca unele studii au aratat ca fericirea consta tocmai in aceste etape premergatoare atingerii unui scop? Cand cautam vacante in strainatate, planificam o surpriza pentru un prieten, alegem materiale, texturi si culori pentru viitoarele noastre haine –  toate pot constitui adevarate motive de fericire!

Daca mai esti si pasionata de fashion, e clar ca utilul se va imbina perfect cu placutul!

  • Retusul si scurtarea hainelor nu vor mai fi o problema!

Pe langa crearea unor haine noi, sa recunoastem, deseori ne-am cumparat haine si acasa am constatat ca ele ar mai avea nevoie de ceva retusuri pentru a ne sta perfect. Pe de alta parte, am putea gasi o tinuta in magazin, aproape de gustul nostru, dar care ar fi mai fi avut nevoie de ceva modificari. De ce sa renuntam la ea doar pentru ca nu stim sau nu ne-am gandit niciodata ca un croitor se poate ocupa de acest aspect rapid si eficient?

Dupa cum vezi, un croitor este chiar un „must have”. Probabil te-ai gandit pana acum ca nu mai exista specialisti in acest domeniu, insa nu, te-ai inselat!

De fapt, nu ai stiut unde sa ii cauti! Intra pe Gaseste.ro, completeaza formularul de la Servicii de croitorie, spune-ne de ce ai nevoie, fa-ti cont nou, validazeza-ti inscrierea si vei primi pe email ofertelor croitorilor care vor sa te ajute. Si, nu uita! Tot acest proces este rapid si gratuit!

Dupa ce rezolvi „problema croitorasului cel viteaz”, mai studiaza putin seciunea de Servicii pentru tine. Nu se stie cand ai putea avea nevoie de un specialist in Bijuterie, un Life Coach, un specialist in Makeup sau un antrenor personal de fitness.

No Comments

Post A Comment