Tendinte in machiaj, pentru 2017– alege-ti preferatele! - Cine cauta, gaseste.ro!
15467
post-template-default,single,single-post,postid-15467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tendinte in machiaj, pentru 2017– alege-ti preferatele!

Esti preocupata de makeup si incerci sa fii mereu in ton cu noile tendinte? Inseamna ca trebuie sa stii ce se poarta in 2017! Citeste mai jos cateva dintre cele mai vehiculate makeup trends si alege-ti preferatele! Dupa, faci cum consideri: incerci sa te experimentezi singura sau „te lasi pe mana” unui specialist. Pentru aceasta a doua varianta, intra aici.

Pentru inceput, insa, iata ce este cu adevarat „hot” in machiaj, anul acesta:

1). Lip-glossul, din nou in voga, alaturi de rujuri cremoase, in culori indraznete

A trecut timpul rujului mat! De anul acesta, se poarta lip-glossul. Stralucitor, hidratant, cremos, in ce nuante preferi. Daca tot am amintit de culori, trebuie sa spunem ca nici rujurile nu se indeparteaza prea mult de aceasta textura mai blanda.

Sunt de preferat rujurile cremoase, sidefate, dar, cel mai important, in nuante indraznete, axate pe rosu. Asadar, esti libera sa porti un ruj rosu aprins, goji, culori inspirate de fructele de padure, plum-violet etc.

2). Tusul de ochi, intr-o maniera ceva mai nefinisata

Nu prea aveai rabdare sau timp pentru un machiaj perfect finisat? Ai noroc, pentru ca in 2017 nici nu se mai poarta acest look, mai ales in ceea ce priveste tusul de ochi. Se pare ca liniile intrerupte sau neterminate sunt foarte la moda in privinta asta. In degrade usor spre coada ochiului sau trasata doar in centru, vezi care este optiunea potrivita pentru tine, in functie de preferinta, dar si locul in care vei purta acel machiaj.

3). Machiaj cat mai natural

In ceea ce priveste machiajul tenului, acesta nu trebuie sa fie incarcat. Asadar, uita de contouring, blushuri sidefate, fonduri de ten in nuante sofisticate etc. Se poarta machiajul cat mai natural, care sa lase pielea sa respire. Ce trebuie sa iasa in evidenta (tot natural, bineinteles) sunt ochii si buzele, asa ca alege pentru fata produse de calitate, potrivite tenului tau, in nuante calde si care sa-ti complimenteze trasaturile.

Dupa aceasta mica lectie de makeup, nu uita ca, cel putin din cand in cand, ar fi bine sa nu mai faci tu singura ce ar putea face (mult mai bine) un expert.

Se apropie un eveniment important, vrei sa arati impecabil la serviciu sau ai programat un photo shooting ceva mai special? Intra pe Gaseste.ro, la sectiunea Cosmetica, da-ne mai multe date despre ce ai tu nevoie si ce asteptari ai de la makeup artistul perfect, fa-ti cont nou si compara ofertele primite de la profesionisti. Pentru ca da, ele vor veni mai devreme decat te-ai fi asteptat.

Apoi, nu uita ca tot pe Gaseste.ro, poti gasi specialisti in alte domenii adiacente: Manichiura-Pedichiura, Haistyling, Croitorie, Masaj etc. Asa ca nu ar strica sa „rasfoiesti” un pic site-ul.

No Comments

Post A Comment