Top 5 tendinte in hairstyling! Vezi ce se poarta in 2017! - Cine cauta, gaseste.ro!
15444
post-template-default,single,single-post,postid-15444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Top 5 tendinte in hairstyling! Vezi ce se poarta in 2017!

Fiecare an vine cu tendinte noi in orice domeniu, iar hairstylingul nu face exceptie! E drept, intotdeauna trebuie sa le adaptam in functie de forma fetei, trasaturile si preferintele noastre, insa nu strica sa fim la curent cu noutatile!

Asadar, citeste mai jos cele mai in voga 5 tendinte in hairstyling pentru 2017 si discuta cu hairstylistul tau despre cele pe care ai putea sa le aplici si tu. Nu ai inca un specialist in coafura? Nu-i nimic! Intra pe Gaseste.ro, la sectiunea Servicii pentru tine -Servicii Cosmetice si de aici pana la a gasi colaboratorul perfect nu mai e decat un pas!

1). Drept, stralucitor, elegant

Daca pana acum nu erai prietena cu placa de indreptat parul, e timpul sa faceti cunostinta! Anul acesta, parul drept, stralucitor si elegant va fi tot timpul la moda. Intr-adevar, podoaba capilara arata foarte bine atunci cand este indreptata si are acea stralucire oferita de ustensilele de hairstyling, insa fii atenta la pericole!

Foloseste produse de ingrijire specifice tipului tau de par, dar si procedeelor la care apelezi des. Daca firul tau de par este oricum mai subtire, apeleaza si la masti naturale pentru reenergizarea firului de par. In plus, ia in calcul si alte metode de hairstyling, mai putin agresive.

2). Parul intr-o parte

Un aspect aparent dezordonat al parului nu poate fi decat sexy, iar daca apelezi si la acest truc: parul dat intr-o parte, e clar ca vei face senzatie! Tot ce conteaza este sa iti ingrijesti corect parul, astfel incat sa fie stralucitor si sanatos. Parul vopsit in suvite sau in tehnica ombre pare a fi avantajat de acest trend pentru ca ofera si mai mult senzatia de volum.

3). Blond auriu, tot anul!

Daca inainte se purtau nuante ciudate si pretentioase de blond, iata ca anul acesta vedeta este o culoare calda, potrivita aproape tuturor tipurilor de ten, spun specialistii.

Blondul auriu este versatil (intreaba-ti stilistul despre posibile variatiuni in functie de preferinta sau tipul de ten), elegant si de efect! Asadar, daca nu te-ai fi gandit pana acum ca ai putea fi blonda, iata o ocazie sa te razgandesti!

4). Alunecos si stralucitor!

Ai grija cu urmatoarea tendinta pentru ca nu poate fi aplicata oricand si oricum! Parul alunecos (datorita unor substante de hairstyling) si stralucitor este spectaculos mai ales la ocaziile speciale, insa tehnica este aici foarte importanta. Din nou, specialistul conteaza!

5). Culori imbinate

Poate nu in sensul clasic de suvite, dar si anul acesta se poarta o combinatie de nuante. Atentie, acestea trebuie sa fie neaparat in acelasi spectrum de culori. Cheia este de a avea suvite cat mai natural, fara a fi vizibila procedura de hairstyling. Bineinteles, si pentru asta ai nevoie de un hairstyling talentat, instruit si experimentat.

Trebuie sa ti se potriveasca cel putin o tendinta in hairstyling, asa ca anlizeaza-ti mai bine optiunile. Dupa cum vezi, cele mai multe nu se pot realiza acasa. La drept vorbind, nici nu incurajam aceste practici, mai ales atunci cand vine vorba despre coafura. Asadar, usureaza-ti misiunea si intra pe Gaseste.ro pentru a gasi cel mai tare specialist in hairstyling. Cum, nu stii unde? Aici http://www.gaseste.ro/servicii-cosmetice/solicita-serviciu gasesti formularul pe care trebuie sa il completezi in 5 pasi simpli, sa-ti faci cont nou pe site-ul nostru si sa incepi sa compari ofertele primite.

In plus, nu uita ca orice femeie cocheta are grija de infatisarea, dar si de starea ei de sanatate. Ai vazut si alte optiuni Gaseste.ro? De exemplu, tot aici iti poti gasi expertul in nutritie, masaj sau cosmetica.

No Comments

Post A Comment