Vedetele te invata cum sa slabesti – 5 trucuri cel putin neobisnuite - Cine cauta, gaseste.ro!
15795
post-template-default,single,single-post,postid-15795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vedetele te invata cum sa slabesti – 5 trucuri cel putin neobisnuite

Ce diete minutios gandite, ce antrenamente fizice sustinute, ce tot felul de suplimente naturale, cand acum avem la dispozitie cele mai neobisnuite trucuri ale vedetelor?

Bineinteles, nu iti recomandam sa te bazezi in totalitate pe ele, asa cum le mentioneaza site-ul Vogue, insa nu strica sa vezi ce fac celebritatile de la Hollywood pentru a pierde in greutate sau pentru a-si mentine greutatea constanta. Stii cum e? Niciodata nu poti sti ce te inspira si, aplicat, va functiona si in cazul tau.

Cindy Crawford slabeste matematic

The Zone Diet implica pregatirea mesei, dar numai dupa un calcul matematic simplu si sigur: 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% lipide. Vedete precum Cindy Crawford nu greseste niciodata proportiile si, se pare, anii nu si-au pus amprenta pe silueta ei perfecta.

Pe langa valorile de mai sus, aceeasi dieta implica consumul regulat de carbohidrati cu un indice glicemic scazut (broccoli, sparanghel, somon, crab, capsuni si migdale). Daca respecti regulile dietei Zone, “ai promis” un kilogram in minus pe saptamana.

Gwyneth Paltrow – cand si mancarea are energii pozitive si negative, dar mereu un vibe bun!

Vedeta este de mai multi ani adepta dietei macrobiotice. Aceasta implica clasificarea alimentelor cu energie yin si energie yang. Pentru a slabi, a ne mentine supli si sanatosi sau pentru un tonus excelent trebuie sa consumam alimente din ambele categorii.

Ei bine, se pare ca Gwyneth Paltrow a gasit echilibrul perfect si a reusit sa le echilibreze cu succes.

Michelle Pfeiffer mananca numai dintr-o farfurie albastra

Pe cat de ciudat ti s-ar parea, pe atat de logic si demonstrat stiintific, spun specialistii! De ce? Ei bine, un studiu realizat la universitatea Cornell a demonstrat ca este important ca fundalul mancarurilor, culoarea farfuriilor sa fie intr-o nuanta contrastanta fata de preparatele culinare.

Efectul? Avem un simt mai mare al proportiilor, senzatia de satietate apare mai repede si ne oprim la timp, neexistand riscul de a exagera si, asadar, de a ne ingrasa. Tocmai de aceea Michelle Pfeiffer foloseste la fiecare masa farfurii de culoare albastra.

Demi Moore si dieta in functie de fazele lunii

Teoria este simpla: bei numai lichide in timpul zilelor cu luna plina si ai liber la tot ce iti doresti in rest. Se pare ca luna influenteaza nivelul de apa din corp si aceasta ar fi formula castigatoare pentru unele persoane.

O modalitate detox sau una de a da jos cateva kilograme, e clar ca lui Demi Moore ii reuseste!

Jennifer Lopez isi alunga senzatia de foame cu ulei esential de grapefruit!

Daca nu stiai trucul asta, cu siguranta il vei incerca in viitor pentru ca este foarte simplu! Inhaleaza inainte de fiecare masa ulei esential de grapefruit si nu vei mai avea acelasi apetit, asadar nu vei mai manca atat de mult si vei slabi mai usor.

Asta face Jennifer Lopez, insa tine cont ca, in rest, vedeta mananca sanatos si consistent, astfel incat sa nu existe carente nutritionale!

Ce zici de aceste mici trucuri la care apeleaza vedetele? Le-ai aplica si tu sau te-ai simti mai confortabil daca te-ar consilia un nutritionist profesionist?

Daca tinzi spre “o forma oficiala de a slabi”, aici gasesti cei mai buni nutritionisti, conform doleantelor tale.

Apoi, nu uita ca si sportul este important, asa ca alege-ti de aici forma de antrenament fizic potrivita tie: lectii de zumba, antrenor personal fitness, lectii de inot, lectii de dans, lectii pilates, lectii tenis de camp etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment