3 stiluri de muzica, de nelipsit de la nicio petrecere - Cine cauta, gaseste.ro!
15524
post-template-default,single,single-post,postid-15524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 stiluri de muzica, de nelipsit de la nicio petrecere

Muzica, un capitol atat de important la orice petrecere! Fie ca esti un Event Planner profesionist, fie ca iti organizezi singur nunta, botezul copilului sau petrecerea de ziua ta, cu siguranta stii cat de greu se alege muzica buna, pe placul tuturor.

Daca ai si tu aceasta dilema, citeste mai jos care ar fi cele 3 stiluri de muzica, de nelipsit de la nicio petrecere. Bineinteles, va trebui sa iei in considerare tipul evenimentului, preferintele tale si ale invitatilor, insa de aici ai putea sa pornesti:

1). Stilul disco

Ai fost adolescent in perioada anilor 90 cand la moda era stilul disco? La fel si multi alti invitati de la petrecere? Atunci, ringul de dans se va umple cand se vor auzi cantece ca The Power – SNAP!, Macarena, U Can’t Touch This – MC Hammer, Cotton Eye Joe – Rednex etc.

In plus, cum stilul acesta este antrenant, cu siguranta se vor distra si cei tineri, care nu mai auzisera pana atunci cantecele respective.

2). Muzica de petrecere

Multi se feresc de acest stil, asociindu-l cu alte ritmuri, ceva mai balcanice. Nimic mai neadevarat, mai ales ca, acum, poti alege dintr-o multime de variante, de la muzica de petrecere autentica, interpretata de artistii cunoscuti, muzica populara pana la remixuri realizate de cantareti la moda.

Oricum ar fi, cel putin o hora trebuie sa joace invitatii tai, asa ca nu uita sa le acorzi sansa asta prin muzica aleasa!

3). Muzica traditionala

Aici am putea include atat slagarele clasice, romanesti, care inca mai fac furori, dar si melodii specifice altor tari. Cu siguranta stii cat succes au cantecele grecesti sau cele latino, asa ca include-le in playlist.

Acestea ar fi cele trei „must have” stiluri de muzica,, de nelipsiti de la nicio petrecere. Mai departe, insa, depinde si de preferintele tale. E bine, insa, ca intotdeauna sa tii seama de faptul ca muzica e un important factor in succesul unei petreceri.

Tocmai de aceea, intra pe Gaseste.ro si gaseste specialisti in domeniul Muzica (trupa de covers, trupa muzica clasica, trupa muzica populara, DJ, trupa de dans, sistem karaoke de inchiriat). Ei nu doar ca vor completa topul de mai sus cu cel mai tare playlist, dar iti vor face si alte recomandari.

Iar daca ai rezolvat capitolul „Muzica”, tot pentru evenimentul tau, cauta tot pe Gaseste.ro, alti specialisti in Productie Foto/Video, Sanatate si Relaxare, Servicii de Catering, Curatenie etc.

No Comments

Post A Comment