5 tipuri de tapet, in tendinte in 2017 - Cine cauta, gaseste.ro!
15656
post-template-default,single,single-post,postid-15656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 tipuri de tapet, in tendinte in 2017

Ai inceput redecorarea interioara si ai ajuns la capitolul “pereti”? Daca te-ar tenta ceva chic, cum este varianta tapetului, vezi mai jos care sunt modelele de tapet in tendinte anul acesta.

Tapetul geometric

De cele mai multe ori, tapetul este vazut drept o optiune clasica. Ei bine, cu aceasta noua tendinta de tapet in forme geometrice, lucrurile devin mai moderne, mai proaspete si mai …indraznete!

Tapetul lemn scrijelit

Oricat de ciudat ar suna, impactul vizual va fi unul spectaculos. Acel tapet ce imita lemnul scrijelit este clasic si modern, totodata. In plus, poate veni cu diferite nuante care sa accentueze frumusetea unei astfel de alegeri.

Tapetul atmosfera

Tapetul cu imagini reprezentative este ceva mai pretentios si nu pe placul multora, insa asta si datorita factorului lui inovativ. Cum ar sa iti savurezi cafeaua, iar in stanga sa se deschida cea mai frumoasa priveliste asupra Parisului? Ei bine, cu ajutorul acestui tip de tapet, se poate!

Tapetul arta

Da, de acum, tapetul nu mai este o simpla forma de a-ti decora peretii, ci si o unealta a artei. Scene renascentiste, culori vibrante in cele mai abstracte picturi, o scena boema… sunt o multime de modele si texturi care fac din tapet aproape o piesa de arta, asa ca alege cu grija!

Visezi si tu la astfel de schimbari indraznete insa nu ai curaj sa le faci de unul singur? Cauta si gaseste aici cei mai buni specialisti in Design Interior.

Apoi, pe aceeasi platforma sigura si gratuita, Gaseste.ro, ai ocazia de a-ti forma un portofoliu al profesionistilor dintr-o multime de alte servicii legate de casa: Aer conditionat, Constructii si mesteri, Curatenie, Finisaje interior, Servicii de mutare si depozitare, Amenajari curti si gradini etc.

No Comments

Post A Comment