5 trucuri Home Décor care iti vor transforma locuinta - Cine cauta, gaseste.ro!
15429
post-template-default,single,single-post,postid-15429,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 trucuri Home Décor care iti vor transforma locuinta

In orice domeniu, exista mici trucuri care ne fac viata fie mai usoara, fie mai frumoasa! La fel se intampla si in designul interior, acolo unde pecetea personala, alegerile inspirate si twisturile neasteptate ne pot transforma cu totul casa.

Citeste mai jos cele 5 trucuri pe care ai putea sa le aplici si tu, in caminul tau pentru un make-over de senzatie!

1).Culori deschise si oglinzi diferite pentru a crea senzatia de lumina si spatiu

Camerele tale oricum nu sunt foarte mari? Atunci, cu atat mai mult ai nevoie de aceste doua trucuri! Culorile deschise vor da impresia unei camere mai mari, in vreme ce culorile inchise au efectul contrar.

Ba mai mult, poti plusa, folosind oglinzi de diverse dimensiuni sau forme pentru a-ti decora casa, in special livingul. Atunci cand sunt integrate corect in povestea locuintei tale, ele o lumineaza si creeaza senzatia de spatiu mai mare.

2). Decor Art sau cum sa folosesti deja ceea ce ai pentru a-ti transforma o parte a casei

Odata invechite, accesoriile sau obiectele vechi, fie ele chiar de design interior trebuie inlocuite! Nimic mai gresit, am spune noi, daca ne uitam la cat de apreciate sunt astazi piesele ceva mai rustice. In plus, nici semnificatia lor sentimentala nu e de ignorat. Asadar, poate ar fi mai bine sa faci o selectie a lucrurilor pe care deja le ai.

Piese de mobilier vechi, pe care voiai sa le arunci? Nu cumva reconditionate ar fi perfecte in gradina de vara?

Farfurii vechi sau ciobite? Copiii tai ar putea fi interesati de pictura, o ocazie numai buna de a-si pune in practica vocatia si de a crea un mic colt de arta in camera lor sau chiar in hol, de ce nu?

Odata ce le regandesti diferit, toate cele vechi ajung sa isi gaseasca un loc in „noua ta casa”.

3). Tabla, fila de poveste

Desi un truc nu foarte folosit la noi, tabla este un „accesoriu” prezent in numeroase case din alte tari. De ce? Este practica (cand o folosim pentru lista de cumparaturi, mesaje intre membrii familiei etc.), dar si de efect.

Ce zici? Ai avea curaj sa folosesti o astfel de tabla (poate in niste forme/rame ceva mai speciale) si in living? Daca o folosesti acolo pentru mesaje inspirationale, lucruri care sa va reprezinte si sa spuna ceva despre voi, ca familie, aceasta piesa de Interior Design nu va fi decat de bun augur!

4). Obiecte banale, dar cu un rol nou!

Aici, fie documenteaza-te bine, fie pune-ti imaginatia la incercare. De exemplu, toti avem carti (pe care, de cele mai multe ori, nu stim pe unde sa le mai asezam). De ce sa nu creezi un fel de raft de carti chiar langa pat pe care sa plasezi ceasca de ceai sau alte accesorii?

Daca esti ceva mai indraznet, creeaza un tablou-caseta pentru bijuterii. Partea din fata este cea cu imaginea, iar in interior ar putea avea o parte cu mai multe compartimente, in care sa-ti tii bijuteriile sau alte obiecte. Gandeste-te ca, pentru musafiri, de exemplu, o astfel de surpriza ar fi de mare efect!

5). Accente indraznete pentru case, altminteri, comune

In cazul in care stilul tau in design interior este clasic, totusi, si nu iti surad nici celelalte trucuri, uimeste printr-un alt element, fie el si singular. O perna dintr-un material cu o textura aparte sau cu un model surprinzator, o canapea ceva mai ciudata, orice crezi ca ar putea atrage atentia!

Ei bine, ce zici de aceste mici trucuri? S-ar putea aplica si in cazul tau? Totusi, daca nu vrei sa le faci pe toate singur si crezi ca specialistul le stie mai bine, intotdeauna, intra pe www.gaseste.ro, da click pe sectiunea Servicii pentru casa – Decoratiuni Interioare si cauta un profesionist care sa te ajute in aceasta misiune frumoasa, dar uneori complicata, a designului interior.

Nu uita ca in acest proces ai putea avea nevoie si de alti specialisti, cum ar fi cei din Executie/Reparatie Mobila , Curatenie sau Amenajari Curti si Gradini.

Pentru toate acestea, si nu numai, consulta Gaseste.ro si vei vedea cum colaborarile gasite vor lucra numai in favoarea ta!

Succes!

No Comments

Post A Comment