Cum sa iti alegi expertul in Curatenie – 5 tipsuri pentru un casting eficient - Cine cauta, gaseste.ro!
15488
post-template-default,single,single-post,postid-15488,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cum sa iti alegi expertul in Curatenie – 5 tipsuri pentru un casting eficient

Daca esti in cautarea unei persoane care sa te ajute la treburile casnice, indeosebi la curatenie, ai ajuns unde trebuia! Gaseste.ro este nu doar o platforma sigura si gratuita, ci iti ofera si recomandari cu privire la cum sa eficientizezi acel casting in urma caruia iti vei alege expertul in curatenie.

Misiunea asta nu e tocmai usoara, asa ca iata 5 tipsuri pe care sa le ai in vedere. Pentru ca, dupa ce dai click aici, parcurgi etapele necesare  inscrierii, ne dai mai multe date despre nevoile tale si incepi sa primesti oferte de la profesionisti, trebuie sa stii cum sa iei decizia corecta.

1). Experienta si recomandarile

Primul cu care „faci cunostinta” este CV-ul persoanei respective. Nu, nu este o simpla formalitate, asa ca studiaza-l cu atentie. Unde a mai lucrat, pentru cat timp, ce recomandari are, daca sunt trecute datele de contact ale unor fosti angajatori pe care ai putea (si ar trebui) sa ii suni etc. Fii atent la toate aceste detalii.

2). Increderea si comunicarea

Pe langa informatiile venite din surse externe (din recomandari, mai exact), conteaza foarte mult conexiunea si comunicarea intre tine, familia ta si respectivul candidat. Deseori, serviciile de curatenie s-ar putea realiza si in prezenta voastra, asa ca nu vrei pe cineva morocanos sau prea curios.

Asadar, organizeaza o intalnire si discutati lucruri specifice sau generale, tocmai pentru a vedea cum va intelegeti.

3). Evalueaza calitati ce tin de un astfel de job

Cat de organizata, muncitoare, sincera si corecta este? Sunt aspecte importante pentru un expert in curatenie, asa ca incearca sa iti dai seama de aceste lucruri. In urma interviului de mai sus, in urma evaluarii recomanarilor sau chiar angajand persoana respectiva pentru 1-2 zile, de proba.

4). Apeleaza si la cateva intrebari cheie

Printre toate celelalte informatii pe care le ceri sau care ti se dau la interviu, ai grija sa strecori si cateva intrebari cheie. Daca isi doreste si alte beneficii pe langa cele materiale, ce soluti de curatare foloseste, daca se rezuma numai la casa sau ar putea prelua sarcinile si pentru gradina etc.

5). Fa-i un tur al casei, in „starea” in care este ea de obicei

Dupa toate cele de mai sus, e cazul ca respectivul candidat sa iti cunoasca si casa, asa cum este ea de obicei. Cu alte cuvinte, nu te grabi sa faci curat luna inainte de aceste interviuri. Lasa-i pe candidati sa vada cum este in zilele in care nu ai timp de treburi si observa-le discret reactia.

Daca se arata cumva deranjati de ceea ce vad, nu e semn prea bun. Doar pentru asta au fost chemati acolo si asta ar implica jobul lor. In cazul in care, dimpotriva, vin cu solutii legate de curatenie sau de eficientizare a spatiului, s-ar putea sa fi gasit persoana potrivita!

Nu uita, insa, ca poti face toate astea mult mai simplu si rapid, pe Gaseste.ro! Ne spui ce iti doresti, te inscrii, noi iti trimitem ofertele care se muleaza cel mai bine nevoilor tale, asadar castigi timp pretios pentru ca vei avea un casting mult restrans!

Dupa ce rezolvi acest aspect, studiaza mai bine sectiunea Servicii pentru Casa pentru ca tot aici vei putea gasi alti experti in numeroase alte domenii in care ai putea avea nevoie de ajutor: Finisaje interior, Instalatii, Service Electrocasnice, Spalare covoare, Spalare geamuri, Spalare perdele/draperii etc.

No Comments

Post A Comment