De ce sa apelezi la un designer de interior - 3 avantaje de necontestat - Cine cauta, gaseste.ro!
15499
post-template-default,single,single-post,postid-15499,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De ce sa apelezi la un designer de interior – 3 avantaje de necontestat

Dupa misiunea de a ridica sau a cumpara o casa, ai trecut deja la etapa a doua, cea a decoratiunilor interioare? Se poate sa fii tentat sa te ocupi tot tu de asta, insa e cazul sa iei in calcul si o alta varianta: colaborarea cu un designer de interior.

Si, daca inca nu esti decis in privinta asta, citeste mai jos 3 avantaje de necontestat, pentru care ar trebui sa angajezi un astfel de specialist:

1). Creeaza povestea casei tale, pornind de la propriile cerinte

Lucrurile sunt simple: gasesti designerul potrivit, dupa care il inviti la o discutie in cadrul careia se vor pune la punct mai multe aspecte. Totusi, nu-ti fie frica ca rezultatul final nu-ti va purta amprenta.

Prima etapa e chiar asta: tu ii spui specialistului cam ce ti-ai dori, in ce stil, ce produse te-ar interesa, dar si ce buget ai. Avantajul este acela ca un designer cu experienta va sti sa puna cap la cap toate dorintele tale, sa le aplice in functie de caracteristicile camerelor, buget sau alte aspecte de acest fel.

2). Designerul vine cu informatii noi

Specialistul e specialist, asa ca e mult mai informat decat noi cu privire la noile tendinte in Home Decor, culori, texturi, forme etc. In plus, el ar putea colabora si cu diverse ateliere/magazine pentru a scoate la un pret mai bun piesele de mobilier.

Un lucru e sigur: dupa ce iti expui asteptarile, e bine sa il lasi si pe el sa iti creioneze lucrurile, din perspectiva proprie.

3).  Designerul de interior are o viziune in spatiu pe care noi nu o avem

Geometria camerelor, alaturarea mai multor obiecte diferite, folosirea unor trucuri pentru a masca, poate, o imperfectiune legata de pereti sau structura camerei – rareori un non-specialist isi poate da seama de toate acestea.

Asadar, pe langa aspectul estetic, designerul de interior vine si cu o viziune in spatiu, o vedere de ansamblu care ar putea rezolva si probleme adiacente, la care tu nu te-ai fi gandit.

Ce zici? Te-am convins sa cauti specialisti in domeniul Designului de Interior? Daca da, uite aici o platforma pe care poti face asta simplu, rapid si gratuit. Da-ne mai multe detalii legate de asteptarile tale de la un astfel de specialist, inscrie-te pe site-ul nostru, valideaza-ti contul si vei incepe sa primesti numaidecat oferte de la specialisti in Home Decor.

Dupa ce rezolvi acest aspect, nu uita ca poti cauta alti profesionisti in Servicii pentru casa, iar asta tot pe Gaseste.ro! Ca tot ti-ai facut cont nou, nu? Asa ca alege intre Executie/Reparatie Mobila, Servicii croitorie, Amenajari curti si gradini.

No Comments

Post A Comment