Decoratiuni interioare - idei excelente pentru casa, inspirate de la hotelurile de lux - Cine cauta, gaseste.ro!
15593
post-template-default,single,single-post,postid-15593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Decoratiuni interioare – idei excelente pentru casa, inspirate de la hotelurile de lux

De cate ori nu ai cautat idei ingenioase in revistele de Home Decor, insa nu ai gasit nimic pe placul tau? Ei bine, poate nu ai cautat unde trebuie, am spune noi, daca ne gandim la faptul ca unele dintre cele mai spectaculoase variante in decoratiuni interioare le gasesti nu in paginile revistelor, ci in… hotelurile de lux.

Cum cei mai multi dintre noi nu calatoresc prea des acolo, e timpul sa te faci comod si sa citesti cateva idei excelente in decoratiuni interioare, regasite astazi in hoteluri de lux, pe care sa le aplici apoi in caminul tau.

Scaune decorate ceva mai… spectaculos

Nu pentru toate casele din casa, dar pentru cele aflate intr-un loc ceva mai cozy si special, ar merita sa iti achizitionezi (chiar si la comanda) niste huse spectaculoase. Poti alege intre texturi si materiale (blana, catifea etc.) sofisticate sau culori ceva mai inedite, care sa completeze celelalte elemente la designului de interior.

Adauga elemente ceva mai luxoase baii tale

Aici trebuie sa privesti imaginea de ansamblu, in functie de dimensiunea baii si celelalte elemente decor folosite aici. Totusi, tine minte ca in orice situatie poti veni cu elemente glamour care sa vina cu un plus de lux intr-o camera a casei noastre pe care, altminteri, o cam neglijam. Un obiect decorativ spectaculos, o lustra ceva mai eleganta, un covoras inedit ca textura si model, un candelabru, o oglinda vintage – toate pot fi idei excelente in acest sens.

Faianta, intr-un model care sa aminteasca de operele de arta

Am exagerat putin, insa nu se mai poarta faianta simpla si banala. Exista o groaza de modele, in variante care mai de care mai versatile, glamourous sau chiar neasteptate, care vor crea o cu totul alta atmosfera in baia ta. Ai grija si aici de restul elementelor alese pentru decorul baii si opteaza pentru produse de inalta calitate.

Little glossy black paint in locurile strategice ale casei

Ne-am obisnuit sa alegem/vopsim usile, tocurile usilor sau unele elemente home decor in alb sau in culori deschise. Ce ar fi, insa, ca de acum sa incerci si un negru lucios pentru finisaje sau chiar pentru veioze, de pilda? Vei vedea ca lucrurile mai vechi vor parea ca noi si, in plus, casa ta va fi mult mai eleganta decat inainte tocmai datorita acestui truc.

Pereti in culori ceva mai inchise si neasteptate

La fel ca si obiectele de mobilier, obisnuim sa folosim pentru pereti, de pilda, culori deschise. Numeroase hoteluri de lux, in schimb, opteaza pentru nuante inchise tocmai pentru a adauga ceva mai mult dramatism camerei. Aceasta va fi mai interesanta, asa ca incearca si tu un albastru verde, mov – toate in tonuri ceva mai inchise.

Dupa ce te hotarasti pe care dintre recomandarile de mai sus le vei pune in aplicare, nu uita ca specialistul stie, totusi, mult mai multe trucuri. Asadar, primul pas ar fi sa cauti aici un profesionist in Design Interior. Spui ce iti doresti, primesti oferte, le compari, vorbesti cu specialistii si, in final, il alegi pe cel mai bun.

Odata ce ai rezolvat acest aspect, tot pe Gaseste.ro gasesti rapid si gratuit alti profesionisti in Servicii pentru Casa: Executie/Reparatie mobila, Finisaje Interior, Amenajari curti si gradini, Service Electrocasnice, Spalare covoare, Spalare draperii/perdele etc.

1Comment
  • Mariaana
    Posted at 14:24h, 27 iunie Răspunde

    Dupa mine…tapetul schimba tot 🙂 pacat ca in Romania nu este atat de „la moda” cum este in vest, mi-am doriti ceva deosebit, si dupa luuuungi, lungi cautari am gasit unul de catifea italenesc adus si la noi de http://www.tapet-magazin.ro au si showroom, il puteti vedea inainte sa-l cumparati

Post A Comment