Mobila reconditionata – un trend permanent in Decoratiuni Interioare - Cine cauta, gaseste.ro!
15482
post-template-default,single,single-post,postid-15482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mobila reconditionata – un trend permanent in Decoratiuni Interioare

Nu poti trasa elementele primordiale in ceea ce priveste Designul Interior al casei tale fara a tine seama de aspecte precum mobila, gresie, usi sau chiar aparate electrocasnice. Toate, impreuna, alcatuiesc povestea casei tale, asa ca azi ne vom opri un pic asupra obiectelor de mobilier.

Cu siguranta te-ai gandi prima data la o mobila noua, simpla, cu accente moderne, dar si cu ceva detalii inedite care sa o personalizeze intrucatva. E o varianta, insa ce ar fi sa iei in considerare si mobila reconditionata?

Chiar daca nu e prima ta optiune, iti vom prezenta mai jos avantajele repararii/reconditionarii mobilei, nu doar executarii uneia noi. La final, nu doar ca iti vei dori si tu astfel de piese „vintage” in casa ta, dar iti vom spune si unde sa gasesti specialistii potriviti pentru acest pas (un scurt preview, aici)

1).  Mobila reconditionata – un detaliu cu care iti vei cuceri prietenii

Sa recunoastem! Toti vrem sa ne mandrim cu caminul nostru si modul in care l-am amenajat. Asadar, elementul „originalitate” este foarte important in acest context. Care crezi ca va fi impresia generala atunci cand prietenii vor da in gradina de vara peste un balansoar vechi, dar reconditionat si infrumusetat? Sau poate o idee mai buna ar fi sa pastrezi si sa regandesti un pic scaunele vechi, pe care sa le asezi ici, colo, in cate un colt al camerei? Curand, e posibil sa ajunga chiar si pe Instagram daca prietenii tai le vor gasi chic si vintage.

Cu alte cuvinte, mobila reconditionata te scoate in evidenta si surprinde in mod placut!

2). Duci mai departe povestea!

Multe dintre aceste obiecte de mobilier au o poveste aparte. Fie ca au apartinut bunicii, iar ea a dorit sa ti-l lase tie mostenire, fie ca reprezinta obiectul cumparat din primii tai bani, fie ca e daruit de cineva drag, mobilierul vechi intotdeauna spune o poveste, iar tu esti dator sa o duci mai departe!

Bineinteles, daca aceste piese nu se potrivesc decorului general al casei, nu inseamna ca trebuie neaparat sa le plasezi in living sau sa le transformi in obiecte de mobilier generale.

Le poti crea un colt, in casa sau in gradita, le poti reconditiona astfel incat sa se potriveasca cadrului general.

3).  Ii inveti pe copii sa aprecieze mai mult lucrurile vechi

Mobila veche poate fi vazuta ca pe o lectie. Gandeste-te cati dintre noi mai dam astazi importanta lucrurilor vechi sau stricate. Nu ne mai intereseaza provenienta, valoarea lor istorica, materiala sau sentimentala, mai ales daca le catalogam drept demodate si nefunctionale.

Odata ce copiii tai vor vedea cu cat drag si interes vei reconditiona un astfel de obiect de mobilier, vor intelege si ei ca nu doar noul conteaza si ca, uneori, trebuie sa luptam sa pastram ce a fost in viata noastra, chiar daca, aparent, nu mai functioneaza la fel.

Nu-i asa ca te-am convins? Hai, acum fa un mic inventar al lucrurilor tale si vezi cate se incadreaza aici. Apoi, intra pe Gaseste.ro, la sectiunea Servicii pentru Casa, da click pe Executie/Reparatie Mobila si parcurge toti pasii necesari inscrierii. Nu uita sa iti validezi contul si, in cel mai scurt timp posibil, vei primi oferte de la specialistii inscrisi pe site-ul nostru.

Nu, researchul tau nu s-a terminat aici. Apeleaza apoi la un profesionist in Design Interior, Finisaje Interior, Amenajari curti si gradini! Doar iti doresti cea mai spectaculoasa si apreciata casa dintre toate cele ale prietenilor tai!

No Comments

Post A Comment