Optimizarea spatiului - de ce este atat de important in Home Decor? - Cine cauta, gaseste.ro!
15479
post-template-default,single,single-post,postid-15479,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Optimizarea spatiului – de ce este atat de important in Home Decor?

Stim cu totii teoria: in decoratiunile interioare, trebuie sa optam pentru acele piese de mobilier sau accesorii care sa ne ofere mai mult spatiu practic. Bine, bine, am spune noi, dar cum facem asta?

Ei bine, aici intra in scena specialistii pentru ca, oricat de multe reviste ai citi si oricat de bine informat ai fi, tot nu vei putea avea viziunea unui profesionist in design interior.

Pana la a gasi unul pe Gaseste.ro, iata mai jos de ce este atat de importanta optimizarea spatiului, dar si cateva idei despre cum s-ar putea optimiza spatiul chiar in locuinta ta. Nu de alta, dar la discutia cu specialistul trebuie sa stii macar lucrurile de baza.

  • Iti poate transforma locuinta mica, stramta si urata intr-un loc caruia chiar sa ii poti spune „acasa”

Atunci cand dam peste case mici si inghesuite, tindem sa credem ca ele nu ne sunt potrivite. Totusi, gandeste-te ca poate zona si facilitatile sunt grozave, iar bugetul tau redus, asa ca, de ce sa nu dai o sansa unei case ce poate fi, totusi, regandita?

  • Te ajuta sa fii mult mai practic

Pe langa aspecte ce tin de mobilier, de exemplu, optimizarea spatiului se refera si la lucruri marunte, cum ar fi depozitarea in camara, frigider sau dulapuri. Asadar, totul va fi mai organizat si mai practic.

  • Lucreaza cu nuante, culori si structuri la care noi nu ne-am fi gandit

In unele situatii, optimizarea spatiului se poate asemana chiar si cu geometria. Culori atent alese, nuante ce ajuta anumite aspecte, taieturi sau linii puse unde si cand trebuie. Cu siguranta tu nu te-ai fi gandit la toate aceste aspecte, nu-i asa?

Si acum sa vedem, ce ti-ar placea sa experimentezi mai intai?

O extensie a bucatariei pe care sa o folosesti pentru o masa sau ca debara?

Un raft in care sa-ti depozitezi atat tacamurile, cat si colectia de ierburi si condimente?

Covorase in diferite masuri si texturi, asezate in locuri strategice?

Dungi verticale si orizontale tocmai pentru a crea senzatia de spatiu?

Noi ti-am dat doar cateva idei, insa specialistii vor sti mult mai multe si pe care sa le aplice in cazul tau. Daca te-am convins cu privire la optimizarea spatiului, cauta aici un profesionist in design interior.

Dupa, nu uita ca decoratiunile interioare nu sunt decat primul pas. Apoi, ai putea avea nevoie de un expert in curatenie, spalare covoare, spalare perdele, aparate aer conditionat etc. Pe toti ii poti gasi daca iti faci un cont nou pe Gaseste.ro.

No Comments

Post A Comment